kerst - en nieuwjaarsmenu

24, 25 en 31 december en 1 januari

Langoustine - witloof - appel - waterkers - kerrie 

*****

Tarbot - venkel - king krab - tomaat *

*****

Sint - jacobsvrucht - peterselie - ossenstaart - kwartelei *

*****

 Gebakken eendenlever - structuren van aardpeer - boerenkool

*****

Kalfsfilet - schorseneren - knolselder - boschampignons *

*****

Nagerecht *

 

 

6 gangen menu: € 115,00 

6 gangen menu all in: (glas champagne, aangepaste wijnen, water en koffie) € 160,00 

Wij vragen u om uw reservering te bevestigen door het storten van een voorschot van
€ 50,00 per persoon op rekening BVBA Marquize BE96 7380 1663 3805
(voor 25/12 en 1/1 graag in de mededeling vermelden lange of korte versie)

 

Op 25 december en 1 januari is een korte versie van het menu mogelijk. (gerechten met *)

4 gangen menu: € 88,00

4 gangen menu all in: (glas champagne, aangepaste wijnen, water en koffie) € 120,00